PERIHAL RUANG

Coretan

8:58 AM

Puasa ke 25 hr

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |

X sangka hari ni da 25 hari berpuasa, ahad ni da raya da...1st pose mmg rasa laaama sgt nak habis dah rasa jenuh pose rasanya ...tapi sekrg x lagi coz skrg da sibuk nak raya...yahooo....yg plg best nya tahun ni raya kat KAMPUNG SENDIRI  hohoho balik kampung hohoho balik kampung ... tahun ni blk melaka la beb.....syok nya raya..tahun2 yg sudah time raya mesti bertekak ngan laki nak balik MELAKA or KELANTAN ...sebulan lagi nak pose kitaorang da start masam muka bila sebut pasal blk kg...tahun ni sebabkan turn MELAKA so i pasrah je...Tahun depa kalu kena balik KELANTAN i buat derk je...

1 ulasan:

ijat said...

raya je kat jenjarum abis cite.

Post a Comment