PERIHAL RUANG

Coretan

3:44 PM

Pic time Raya 2009

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |







3:37 PM

MyFaMilY

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |

Aksi sepamily

Aksi nk di makan dinasour..kononnya

Time cuti raya sempat g Zoo bwk anak g sana....best gak tgk animal kt sana da lama x g terasa xcited lak..

3:32 PM

Kaki Lepak

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |


Aksi time bulan pose g soping kt Dataran Pahlawan ngan anak, anak buah, adik n cousin...npk ceria tp perut berkeroncong..tetap posing walau lapau giler

3:02 PM

Long Chan

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |


 
Air Botol Long Chan...time raya mmg x lengkap kalu xda air Long Chan ni kt kg...betul2 hawlio..setiap umah kt Jasin harus memiliki air ni utk tetamu.Rasanya bergas tapi x sekuat air gas biasa..buatan 100% local product...support our local...utk anakku Raiyan Haziq pastikan tradisi ini berterusan






2:49 PM

Pd suatu masa

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |


Aksi bdk2 PD

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |


Ini gambar raya 2009 kat umah lia...to ijat & nurul Selamat Menyambut 4 December 2009.....haha....da x teruna da pasni

8:25 AM

Selamat hari raya pd design

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |

Dulu time dah dekat nak raya mesti buat kad raya untuk hantar kat department lain.Nah,kad raya jauh dari Sarawak untuk geng-geng product design kak nora, kakti, kak ita, lia, duke, ex pd :sham, boy, nurul, hanim, nani, cla. Selamat hari raya semua.- hazad irwana pd department May 2005 - Jan 2008

8:58 AM

Puasa ke 25 hr

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |

X sangka hari ni da 25 hari berpuasa, ahad ni da raya da...1st pose mmg rasa laaama sgt nak habis dah rasa jenuh pose rasanya ...tapi sekrg x lagi coz skrg da sibuk nak raya...yahooo....yg plg best nya tahun ni raya kat KAMPUNG SENDIRI  hohoho balik kampung hohoho balik kampung ... tahun ni blk melaka la beb.....syok nya raya..tahun2 yg sudah time raya mesti bertekak ngan laki nak balik MELAKA or KELANTAN ...sebulan lagi nak pose kitaorang da start masam muka bila sebut pasal blk kg...tahun ni sebabkan turn MELAKA so i pasrah je...Tahun depa kalu kena balik KELANTAN i buat derk je...

2:49 PM

Blog ini telah digodam

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |

blog ini telah diceroboh oleh papanhitam.harap anda berpuas hati terhadap pencerobohan serta pengubahsuaian yang telah dilakukan - hazadirwana

1:42 PM

1st entries

ditaip oleh Rozaitie Abd Rahman |

Eeeeee seronoknya.... this is my 1st writing in my own blog...i'm so happy very very happy...at last after 30++ years old i live in this world i got my own blog to express my feeling... thanks to my little brother ijat who setup my own blog...love u bro...

Subscribe